Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Eşme'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, inşaat halindeki köprü temeline uçtu. Kazada aynı aileden 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza gece 01.00 sıralarında D-100 Eşme mevkii Sakarya istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmit'ten Sakarya istikametine gitmekte olan Mehmet Köse idaresindeki 26 PS 859 plakalı otomobil, Eşme ışıklar mevkiine geldiği sırada hafif yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan araç yol kenarındaki bariyerleri de aşarak yapımı devam eden ve 10 metre derinliğinde olan köprü inşaatı temeline uçtu. Çukura düşen araçta bulunan 3 kişi ise bulundukları yerde sıkışarak yaralandılar.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede bulundukları yerden çıkarılan Sürücü Mustafa Köse, eşi Nuray köse ve 12 yaşındaki kızları H. Köse sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi ile Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattılar.