Mardin'de kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 70 gündür haber alınamıyor. Acılı aile, gözyaşları içinde kızlarının bulunmasını bekliyor.

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala şeker almak için giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 70 gün gündür haber alınamıyor. Tunç ailesinin evinde gözyaşı dolu bekleyiş sürüyor. Kızının fotoğrafına bakarak gözyaşı döken anne Nursel Tunç, Ecrin'siz geçirdiği her anın kendisi için ıstırap olduğunu belirtti. Anne Tunç, "Kızımın nerede olduğunu, ne halde olduğunu bilmiyorum. Cumhurbaşkanına ve tüm yetkililere sesleniyorum, lütfen kızımı bulun bana. Kızım ölü mü, sağ mı, aç mı, tok mu, hiçbir şey bilmiyorum. Devlet bir an önce bizi kızımıza kavuştursun" dedi.

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde 14 Haziran'da bakkala gitmek üzere evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan bir daha haber alınamadı. Ankara'dan uzman bir ekibin de aralarında bulunduğu 200 kişilik ekip, askeri helikopterlerin desteğiyle bölgede arama çalışmalarına başlamış, ancak bir sonuç alınamamıştı.