Güncel, doğru, tarafsız haber ilkesiyle hizmet veren guncel724.com; profesyonelce hazırlanan kullanıcı ara yüzü ile okuyucularına, habere kolay ve hızlı ulaşım imkânı sunuyor. An ve an güncellenen son dakika haberleri ile olup bitenden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız, guncel724.com'u takip etmeniz yeterli.

Eğitimli editör kadrosu ve konusunda uzman yazarları ile güncel haberler hakkında bilgi sahibi olabilir, birbirinden farklı konulara değinen köşe yazıları ile yepyeni bilgiler edinebilirsiniz. Dilerseniz site üzerindeki kayıt formunu doldurarak guncel724.com'a üye olabilirsiniz. Bu sayede site içerinde paylaşımda bulunabilir ve yorum yazabilirsiniz.

Site ana sayfasından güncel ve sondakika haberlerine ulaşabileceğiniz gibi; köşe yazıları, hava durumu, döviz kurları, gazete manşetleri, astroloji ve burçlar, yol durumu ve namaz vakitleri gibi birçok bilgiye de kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca teknoloji, ekonomi, spor, gündem, sağlık, magazin, politika gibi alt kategoriler sayesinde ilgi alanınıza giren haberleri filtreleyerek inceleyebilirsiniz.

Arşiv arama bölümünde ise, aradığınız tarihi girerek arşiv haberlerine ulaşma imkânı bulabilirsiniz. Okuyucularının ilgisini de takip eden haber sitesi; günün, haftanın ve ayın en çok okunan ilk beş haberini de ana sayfa üzerinden yayınlamakta. Ayrıca özel olarak hazırlanan anketler ile üyelerinin nabzını da takip eden guncel724.com, habere ve haberciliğe farklı boyutlar katıyor...

Tarafsız, doğru ve güncel haberlere kolay ve hızlı ulaşım isteyen tüm internet kullanıcılarının, favorilerine eklemesi gereken bir haber sitesi olan guncel724.com'a mobil cihazlarınızdan da rahatlıkla ulaşabilirsiniz.