Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, “Parti için demokrasinin tam olarak yaşanması, bilgiye, projeye, takım halinde çalışmaya önem verilmesi, kardeşlik, dostluk, vefa, saygı ve sevginin ihmal edilmemesi halinde partiyi çok parlak bir gelecek beklediğini” söyledi.

Ersin Tatar, yaptığı yazılı açıklamada, tabanın Genel Başkan Özgürgün’ün hatalarını çok iyi bildiğini, 1 Kasım’dan sonra partide güzel bir dönem başlayacağından emin olduğunu savundu.

Tatar,  İlçe kongrelerine katılan tüm üyeleri ve adayları kutladı ve  “kaybeden asla yoktur. Birlikte yürümeye devam edeceğiz. Birlikte güçlü KKTC’yi yaşatacak, yücelteceğiz” dedi.

Ersin Tatar şunları kaydetti:

“UBP’nin geleceğini, halkımızın refah, güvenlik ve huzurunu düşünerek başlattığımız mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Yapılan ilçe kongreleri de göstermiştir ki tabanımız partimizde yaşananların farkındadır ve partimizin geleceğini emin ellere teslim etmekte kararlıdır.

Ben, bu bağlamda partimize oy vererek, aday olarak katkı sağlayan herkesi kutlar, kendilerine takdir, sevgi ve saygılarımı sunarım. Kaybeden asla söz konusu değildir. Hep birlikte nöbet sırası gelen görev üstlenen arkadaşlarımıza destek olacak gelecek güzel günlere birlikte yürüyecek, bir birimize destek olacağız.

UBP, bitmeyen bir, vatan, halk, devlet, hizmet aşkıdır. UBP güçlü olursa halkımız güçlü olur.

UBP demokratik olarak yönetilir, takım ruhu ile hareket eder, bilgiye, projeye değer verir, dostluk, kardeşlik, vefa sevgi ve saygıyı ihmal etmez, bugün yapılan hataları sürdürmezse geleceğimiz parlaktır.”