Silivri'de bir iş yerindeki hayvanat bahçesinde bulunan tavşan yavrularına annelik yapan güvercin, görenleri hayrete düşürdü. Güvercin, yavruların zarar görmemesi için yuvaya başka hayvan da yaklaştırmıyor.

Silivri'de faaliyet gösteren bir işletmenin hayvanat bahçesindeki tavşan yavrularına annelik yapan güvercin, yavruların zarar görmemesi için yuvaya başka hayvan yaklaştırmıyor. hayvanat bahçesinde bulunan Tavşan yavrularına annelik yapan güvercin, görenleri hayrete düşürdü.

Çocukluğundan bu yana hayvanlarla iç içe olduğunu belirten işletme sahibi Yağız Gökmen, "Çocukluğumdan bu yana hayvanlara karşı çok yoğun bir ilgim ve sevgim oldu. Benimde ilk defa karşılaştığım bir durum söz konusu, gördüğünüz tavşanlar doğum yaptı. İlk batında doğan yavrular annesi bakmadığı için yavrular öldü. İkinciye tekrar doğum yaptı. Güvercinlerden bir tanesi tekrar annesinin bakmayacağı düşüncesiyle sanırım tavşan yavrularına sahip çıktı ve sadece annesinin süt vermesine izin verdi belki de o yönlendirdi. Yaklaşık bir aydır başka bir tavşan ve başka bir hayvanın yaklaşmasına izin vermeden yavruları büyüttü" dedi.

Tavşan yavrularına, annelik yapıyor

Tavşan yavrularına, annelik yapıyor