Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gençlik Örgütü, taslak durumuna getirilen “Gençlik Örgütü Yönetmenliği” hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, toplantıda, eş başkanlık, Güney’deki siyasi partilerle gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler hakkında bilgi verildi, yeni dönem politikaları belirlendi.

“İYİ VE DONANIMLI YETİŞEN GENÇLER BİZİ SEVİNDİRİYOR, UMUTLANDIRIYOR”

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, toplantıdaki konuşmasında iyi ve donanımlı şekilde yetişen gençlerin kendilerini hem sevindirdiğini, hem de umutlandırdığını kaydetti.

“Barış, demokrasi ve emek mücadelesinde gençlerin önemli bir rolü var” diyen Özyiğit, “TDP’nin temel hedeflerinden biri, gençlerin kendi ülkelerinde, adil, kalıcı bir çözümle, demokrasinin, insan haklarının ve adaletin hakim kılındığı bir düzende yaşamasına olanak sağlamak” dedi.

1444727868.jpg

KAYA: “ADİL, KALICI VE İKİ TARAFIN DA İÇSELLEŞTİRDİĞİ BİR ÇÖZÜM”

TDP Gençlik Örgütü Başkanı Atik Kaya ise konuşmasında, adaya barış gelene kadar mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini kaydederek, “Hedefimiz Kıbrıs sorununun adil, kalıcı ve iki tarafın da içselleştirdiği bir çözümle sonlanmasına katkıda bulunmak” dedi.

Kaya, çözüm oluncaya kadar daha demokratik, çağdaş ve adil bir düzen için çalışacaklarını vurgulayarak, “Doğru bildiklerimizi ne pahasına olursa olsun ortaya koymaktan vazgeçmeyeceğiz” ifadesine yer verdi.