Gamze Pir Baykur

Kumyalı’da 30 yaşındaki kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı Hüseyin S. dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

Kumyalı köyünde 30 yaşındaki bir kadına kendi evinde tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı Hüseyin S. almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Tecavüz” suçlamasıyla dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Sesli’nin tutukluluk süresi 2 gün daha uzatıldı.

Tahkikat devam ediyor…

Meselenin tahkikat sorumlusu Müfettiş Muavini Ömer Çakır, 9 Mart tarihinde Mağusa Devlet Hastanesi polisinden “Irza tecavüz” vakası olduğu yönünde bilgi aldıklarını söyledi. Müştekinin Mağusa Devlet Hastanesi’nde tespit edildiğini belirten Çakır, müştekiden yapılan soruşturmada zanlı Hüseyin S.’nin evinde bulunduğu bir esnada saat 05:30 raddelerinde zanlı tarafından tecavüze uğradığını beyan ettiğini açıkladı. Çakır, müştekiden sıvı ve kan örneği alındığını, kıyafetlerinin ise emare olarak alındığını, ayrıca zanlıdan da kan örneği ile olay esnasında giydiği kıyafetlerin emare alındığını anımsatarak sonuçların beklendiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Çakır, zanlının 2 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak…

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı Hüseyin S.’nin tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.