KTAMS Genel Başkanı Ahmet Kaptan,Telekomünikasyon Dairesi 192 Servisi’nde çalışan 21 personelin ödemelerinin bu ay sonu yapılması konusunda Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile uzlaşı sağlandığını söyledi.

BRT’ye açıklamada bulunan KTAMS Başkanı Kaptan, Başbakanın girişimleri ile çalışanların haklarının verilmesi yönünde olumlu adım atıldığını ifade etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst ile yarın saat 08.00’de uzlaşılan konulara imza atılacağını söyleyen Kaptan, “yarın imzalanacak belge ile birlikte vardiya ve rotasyon harcama belgeleri de verilecek”dedi.

Kaptan, Telekomünikasyon Dairesi 192 Servisi’nde çalışan 21 personelin vardiya ve rotasyon ödeneğinin geriye dönük olarak bu ay sonu yapılacağını  belirtti.

Ahmet Kaptan, kamu reformuyla geçicilerin de vardiya ve rotasyon ödeneği almasının sağlanması konusunda anlaşma sağlandığını da belirtti.

Telekomünikasyon Dairesi 192 Servisi’nde ki sorunun bugün mesai bitene kadar çözülmemesi halinde yarın 08.30-13.30 saatleri arasında hizmet verilmeyeceği açıklanmıştı.