Temel Eğitim Program Geliştirme Projesi kapsamında hazırlanan ve basılan öğretim programı ve ders kitaplarıyla ilgili hizmet içi eğitim düzenlendi.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Talim ve Terbiye Dairesi Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, hizmet içi eğitime, Şehit Tuncer İlkokulunda İlköğretim Dairesine bağlı okullarda görev yapan müdür ve müdür muavinlerine yönelik verildi.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Talim ve Terbiye Dairesi Müdürü Havva Dağsever ile Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Pehlivan ve Lefke Avrupa Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Müfit Kömleksiz öğretim programları ve ders kitapları ile ilgili bilgi ve eğitimler verdi.

1476455928.jpg

Havva Dağsever okul yöneticilerine seslenirken, gelişen toplumlarda yükselen eğitim düzeyini yakalayabilmek adına her geçen gün daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi ve bu bağlamda okul yöneticilerinin desteğinin önemine dikkat çekti.

Dağsever, eğitimlerin diğer bölgelerde de gerçekleştirileceğini belirtti.

Temel Eğitim Program Geliştirme Projesi kapsamında okul yöneticilerine yönelik hizmet içi eğitimler 18 Ekim Salı; Girne 23 Nisan İlkokulu, 21 Ekim Cuma; Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi ve 25 Ekim Salı; Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek.