Devrim Demir

Narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda cinsel gücü arttırıcı hap, 2 ayrı pakette toplam 6 gram bonzai, içerisinde uyuşturucu madde olan ucu yanık sigara ile suçüstü yakalanan Cengiz Deniz aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Tutukluluk süresinde polise ifade vermeyen Cengiz Deniz, evinde bulunan uyuşturucu madde ve cinsel gücü arttırıcı hapları kimden aldığı yönünde polise bilgi vermedi.

Aleyhine alınan 4 günlük tutukluluk süresi dolan Deniz, teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlı Cengiz Deniz’in ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için, 10 Bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 2 kişinin imzalayacağı 100’er Bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Cezaevine gitti

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram mahkemede verdiği ifadede, uyuşturucu “alma “ ve “tasarruf”  suçlarından aranan Arzu Yazıcının Gönyelide Cengiz Deniz’in evinde tespit edildiğini anlattı.

Polis çavuşu Mehmet Bayram, evin etrafında gerekli önlemlerin alınarak görevli polislerin pusu görevi başlattığını ve eve baskın düzenlendiğini söyledi.

Bayram yapılan baskın sırasında polisi gören zanlı Cengiz Deniz’in 2 ayrı paket halinde toplam 6 gram bonzai uyuşturucu maddeyi pencereden atmaya çalışırken yakalandığını kaydetti.

Bayram,  zanlı Arzu Yazıcı ve Cengiz Deniz’in kaldığı odada gerçekleştirilen aramada 136 adet cinsel gücü arttırıcı hap, içerisinde uyuşturucu madde bulunan bir adet ucu yanık sigara ve yerde uyuşturucu kalıntıları ele geçirildiğini kaydetti.

Polis çavuşu Mehmet Bayram, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlı Cengiz Deniz’in ileride yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.