Farklı modellerde, şıklığı ve zarafeti beraber sunan Mevra, tesettür giyim modasının öncüsü olmaya devam ediyor. Günün her anında görüntüsüne önem veren bayanlar için, yeni sezon modelleriyle Mevra, gardrobun vazgeçilmezi olacak modeller sunuyor. Zengin bir renk yelpazesine sahip tesettür elbise modelleri modern çizgileriyle sizi hep bir adım daha öne çıkarıyor. Her mağazada görmeye alışık olduğunuz elbise modellerinin dışında, ister desenli isterseniz sade mutlaka size göre bir elbise Mevra’ da mevcut.

Yaz mevsiminin gelişiyle artan özel davetlere ne giysem telaşı sizi de sardıysa, Mevra’ nın yeni sezon tesettür abiye modellerini mutlaka görmelisiniz. Zevkinize hitap eden abiye modeli Mevra’ da sizi bekliyor olabilir. Mağazalarda hep aynı modelleri görmekten sıkıldıysanız tesettür giyim modasına yepyeni bir soluk getiren Mevra’ nın abiye modellerini incelemenizi tavsiye ediyoruz. Çok yoğun bir temponun içindeyseniz ve mağazaları gezmeye ayıracak vaktiniz yoksa mevra.com.tr adresini ziyaret ederek, abiye modellerini inceleyebilir, dilerseniz birkaç tıklama ile hayalini kurduğunuz abiyeye oturduğunuz yerden sahip olabilirsiniz. Yeni sezon ürünleri ile Mevra, bir tık uzağınızda sizleri bekliyor. Vücudunu tanıyan ve kendine yakışan modelleri bilen bayanlar modayı en iyi yorumlayan bayanlardır. Vücut proporsiyonunuza en uygun kesimde elbiseler için Mevra’ da farklı formlarda ve renklerde ürünler sizleri bekliyor. Işıl ışıl bir görünüme sahip işlemeli tesettür abiye modellerinden, sade ve pastel renklerde tesettür abiye modellerine kadar çok farklı alternetifler sunan Mevra’ yı ziyaret etmeden abiye alışverişinize başlamayın.

Yaz aylarının beraberinde getirdiği yoğun sıcaklarda tercihimiz gün boyunca içinde rahat hissedebileceğimiz giysilerdir. Rahat form kesime ve kaliteli kumaşlara sahip Mevra tesettür abiye modelleri ile gün boyu rahat edeceksiniz. Gardrobunuzun vazgeçilmez parçaları haline gelecek daha birçok ürün için sizleri mevra.com.tr adresine bekliyoruz. Belki de hayalini kurduğunuz elbise size bir tık uzakta! Hadi sizde zaman kaybetmeden Mevra’ nın tesettür giyim modasında fark yaratan koleksiyonları ile tanışın ve tarzınızla fark yaratın. 

http://www.mevra.com.tr/