Tesettür giyimde püskül tarzı her geçen gün yayılmakta ve kadınlar yeni  stilleri ile oldukça dikkat çekmektedir.  Bu nedenle yeni trend tesettür şal modelleri , tesettür eşarplar ve tesettür tuniklerde oldukça sık olarak püskül detaylarına yer verilmiştir.  Bu tür detaylar biz kadınlara salaş bir duruş kattığı gibi oldukça da rahat bir gün geçirmemizi sağlamaktadır. Yeni trendin bu akımına ayak uydurmak içinse yapılması gereken şey ,elbette ki ürünlerinde daha nude tonlardan kombin yapmaktır. Son zamanlarda biz muhafazakar kadınların eşarp yerine şal modellerini tercih etmesi de bu tarzlara olan düşkünlüğümüzün göstergesi olmuştur. En rahat ve en şık kıyafetler için sizler de tesetturgiysim.com un geniş kreasyonundan faydalanabilirsiniz.

Tesettür Abiyede Payet Şenliği

14502-mislinas-ustu-pul-payetli-kemerli-elbise-15y3429-lacivert-8059-600x600_0.jpg

Kadınların en önemli günlerinde kullandıkları elbiseler her zaman ışıl ışıl ve göz alıcı olmalıdır. Hele ki muhafazakar bir giyim stiline sahipsek, kıyafetimizin daha çok iddialı ve daha gösterişli olması gerekmektedir ki, normal yaşamda daha özgüvenli ve modern olabilelim. Bu nedenle elbise modelleri kadınların bu tür ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla sadelik ve jan janlı  unsurları birleştirerek, yerinde ve hanım hanımcık duran tasarımlar ile üretilmektedir.  Siyah bir abiyede gold tonlarının kullanılması ile zariflik, kırmızı bir elbisede gümüş payetlere yer verilmesiyle birlikte ihtişamlı olmayı sağlamak oldukça basittir.Ancak elbiselerdeki payetlerin kusursuz bir şekilde işlenmiş olması ile birlikte kusursuz hisler yaşanabilmektedir. Sizler de kusursuz tasarımlara ihtiyaç duyuyorsanız, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek tesetturgiysim.com adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Elbiselere Sıcak ve Parlak Renkler

14503-muslima-wear-mevlana-elbise-1601003-siyah-8673-800x800_0-(1).jpg

Sıcacık, mis gibi bahar aylarında hoş bir tesettür elbise elbette ki harika olacaktır. O güzelim kırlarda ve çiçek bahçelerinde en güzel çiçek olan kadınlar, güzelliğini elbiseleri ile taçlandıracak ve harika bir görünüm yaratacaklardır. Bu nedenle2016 yılında modellerinde sıcacık bahar renkleri tercih edilmiştir. Bir çok farklı firmanın tasarımlarında doğal tonları kullanmasıyla birlikte, artık elbiselerimiz her zamankinden daha canlı, daha duru ve daha soft olacaklar.Harika bahar renklerinden oluşan kreasyonumuza göz atmak için sizlerde tesetturgiysim.com a giriş yapabilirsiniz. Eminiz ki bu yaz dopdolu ve heyecanlı geçecek.