Sakarya TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan TIR yangınında bir kişi yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza 23.30 sıralarında Sakarya TEM Otoyolu Sakarya - Kocaeli sınırında meydana geldi. Ankara İstikametinde ilerleyen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 27 F 1291 plakalı beyaz eşya yüklü TIR, İhsan Pekinalp idaresindeki 34 CCL 26 plakalı tanker

e arkadan daha sonra da Tahsin Özcan idaresindeki 37 PS 111 plakalı tekstil malzemesi yüklü kamyona çarptı. Çarpma sonucunda kamyon ve TIR yandı. İsmi henüz belirlenemeyen TIR sürücüsü yanarak hayatını kaybetti. Tanker'de ise maddi hasar meydana geldi.

Çıkan yangını gören diğer sürücüler İtfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine Sapanca'dan, Adapazarı ve Kartepe ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına uzun süre müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın sonrası TEM Otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapatılması neticesinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Çıkan TIR yangınında hayatını kaybeden ve kimliği tespit edilemeyen sürücünün cesedi, savcının incelemesinin ardından Sapanca İlçe Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.