Altınbaş ışıklarında tırla otomobilin çarpıştığı kazada büyük bir şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı

Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’da dün akşam, 33 DD 274 plakalı tır ile NC 788 plakalı salon tipi aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, büyük bir şans eseri ciddi bir yaralanma olmadı.

Kaza, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda bulunan, Altınbaş ışıkları olarak bilinen bölgede saat 19.00 sıralarında Mesut Buldu (E-36) yönetimindeki 33 DD 274 plakalı tır ile Salih Turan (E-43) yönetimindeki NC 788 plakalı otomobilin çarpışması sonucu oldu.

Bir anlık dalgınlık sonucu gerçekleştiği öğrenilen kazada, NC 788 plakalı araç sürücüsü Salih Turan ile aynı araçta yolcu olarak bulunan iki çocuğun olaydan burnu bile kanamadan kurtulması yüreklere su serpti.

İki sürücü de çok korktu

Diyalog muhabirine kaza hakkında bilgi veren tır sürücüsü Mesut Buldu, “Ben normal şeridimde gidiyordum. Karşıdan gelen araba bir anda tıra çarptı. Büyük korku yaşadım. Hemen arabadakilerin yardımına koştum. Arabada iki de çocuk olduğunu görünce endişem daha da arttı. Sürücü şoka girmişti, çocuklar da çok korkmuştu. Onları sakinleştirmek için kazayı görerek yardımımıza koşanlarla birlikte uğraş verdik. Allah’a çok şükür kimsenin canına zarar gelmedi. Mersin’den iş için KKTC’ye geldim. Bugün de dönüyordum. Hem benim hem de karşı taraftaki araç sürücüsünün verilmiş sadakamız varmış. Allah beterinden saklasın” dedi.