Adana'da Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığı'na tombala oynatan 7, oynayan 95 kişiden bazılarının polise yakalanınca "Film izliyorduk, topluca film izleme fantazimiz var" dedikleri öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında yine tombala oynatıldığı ihbarını aldı. Parti binasına 16. kez baskın düzenleyen polise, içeride çok sayıda kişi olmasına rağmen kapıyı kimse açmadı. Polis bir süre sonra kapıyı açtırarak içeri girdi. Polis içeri girdiğinde tombala oynatan 7, tombala oynayan 95 kişilerden bazıları, "Biz film izliyoruz, bizim toplu film izleme fantazimiz var" dediği öğrenildi. Polis, yaptığı aramada binada tombala malzemeleri buldu.

TOMBALA OYNAMAYA BİR KADIN VE DEVLET MEMURLARI DA GELİYOR

Bu arada polis tombala oynatan ve oynamaya gelen 102 kişinin kimliklerini alarak tek tek sorgu yapıp ceza yazdı. Bu arada polis tombala oynayan 95 kişinin arasında bir kadının olduğunu görünce şaşırdı. Polis kadına da Kabahatlar Kanunu'na göre işlem yaparak 209 lira para cezası yazdı. Ayrıca polis tombala oynamaya gelen çok sayıda devlet memuru olduğunu de tespit etti. Polis tombala oynayan 95 kişiye 209'ar liradan 19 bin 855 lira para cezası kesildi. Tombala oynatan 7 kişiye ise adli işlem başlatıldı.