Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören alanına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi nedeniyle güvenlik önlemi amacıyla koyulan yüksek bariyerler tepkiye neden oldu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri Atatürk Meydanı'nda yapıldı. Törende, Kaymakam Levent Kılıç, 5'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Cumhuriyet için sahada çok çalışmak, o çalışmalardan verim almak, içinde sürekli öz eleştiri yapmak zorundayız. Bu yüzden böyle milli bayramlar, gurur ve sevinç yanında sorumluluklarımızı hatırlatan günlerdir" dedi.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çorlu'daki tören alanında bugün düzenleyeceği miting için güvenlik amacıyla koyulan bariyerler tepkiye neden oldu. Çocuklar, töreni yüksek bariyerlerin arasından izlemeye çalıştı.

Tören, öğrenciler ile askeri tören birliklerinin geçişlerinin ardından sona erdi.

Törende bariyer tepkisi

Törende bariyer tepkisi