İbrahim Diran

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk Şoför Okulları Birliği’nden bir heyeti kabul etti.
 
Kabulde yaptığı konuşmada Başbakan Hüseyin Özgürgün, araç sürücülerini eğiten kesimi temsil etmesi açısından Birliğin, Hükümetin işbirliği yapmak istediği çok önemli bir kesim olduğunu söyledi.

Trafik kazalarında yaşanan can kayıplarının en aza indirgenmesi için yapılması  gerekenin eksiksiz yapılması gerektiğini ifade eden Özgürgün, "Kazaların çok önemli nedenlerinden biri olan sürücü hataları konusunda çok önemli bir dönüm noktasını teşkil ediyorsunuz" dedi.
 

1462885989.jpg

TİLKİ

Kıbrıs Türk Şoför Okulları Birliği Başkanı Barış Tilki, Başbakan Özgürgün'ün trafik konusundaki beyanatlarının Birlik mensuplarını umutlandırdığını, trafikle ilgili tüm kurumların tek bir bakanlık altında toplanmasıyla trafiğin daha iyi yönetilebileceğini söyledi.

Birlik olarak, eğitim konusunda bu güne kadar hiçbir kesimden destek alamadıklarını, bu eksikliğin de giderilmesini arzu ettiklerini ifade eden Tilki, trafik kazalarında bugüne kadar bin 850’ye yakın kişinin canını kaybettiğini, trafik kazalarında can kayıplarını en aza indirmek için Hükümetle işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Tilki, Hüseyin Özgürgün'e görevinde başarılar diledi.