Türkiye Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, TBMM Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı  ve Türkiye Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, KKTC’nin 32’nci kuruluş yıldönümü törenlerine katılmak üzere yarın KKTC’ye gelecekler.

Enformasyon Dairesi’nden verilen bilgiye göre, yarın saat 08.30’da KKTC’ye gelecek olan Türkeş, Bostancı ve Kasırga saat 09.00’da Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın tebrik kabulüne katılacaklar.

Konuklar saat 09.30’da Lefkoşa Atatürk Anıtı önündeki  törene, saat 10.00’da ise Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndaki resmi geçit törenine katılacak.

Başbakan Ömer Kalyoncu’nun saat 13.00’te Dome Otel’de vereceği öğle yemeğine katılacak olan Başbakan Yardımcısı Türkeş, TBMM Başkan Vekili Bostancı ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kasırga, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından saat 16.00’da kabul edilecekler.
 
Türkeş, Bostancı ve Kasırga, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından saat 16.30’da, Başbakan Ömer Kalyoncu tarafından ise saat 17.10’da kabul edilecekler.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın saat 19.30’da vereceği resepsiyona da katılacak olan Başbakan Yardımcısı Türkeş, TBMM Başkan Vekili Bostancı ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kasırga,  saat 21.30’da özel uçakla KKTC’den ayrılacak.