Türkiye'nin birçok kentinde binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara indi, dün gece yaşanan darbe girişimini protesto etti.

Vatandaşlar İstanbul'da Taksim meydanında toplanıyor.

Erzurum'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Van'daki Beşyol Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Dik dur eğilme bu millet seninle", "İşte ordu işte komutan", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar atıp, alkışlarla kalkışmaya tepki gösterdi.

Ankara'da Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Darbe girişimine tepki gösteriyor.

578a9013cbbf34174c5716a2.png

İzmir'de Konak Meydanı'nda toplanan çeşitli sivil toplum ve siyasi parti üyeleri, darbe girişimini protesto etti.

 

Konya'da FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren onbinlerce vatandaş Mevlana Meydanı'nda bir araya geldi. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile darbe karşıtı slogan attı.

Darbe girişiminin ardindan Kayseri'de yüzbinlerce vatandaş ellerinde ay yıldızlı bayraklarla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

TSK içerisindeki bir grubun darbe girişimi sonrası Rize'de meydanlara çıkan vatandaş tepki gösterdi.

Adana'da İstasyon Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, bölücü terör örgütü FETÖ/PDY'nin İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimine tepki gösterdi.

Mehter marşı eşliğinde, Antalya'da bir araya gelen halk askere tepki gösterdi

Sivas kent meydanında toplanan binlerce kişi demokrasi nöbetine devam etti.

578a91d104207c0a28e42df1.jpg

Trabzon'da binlerce kişi, Atatürk Alanın'da bir araya gelerek darbeyi protesto etti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Diyarbakır'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi. Merkez Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanı'nda çeşitli sivil toplum ve siyasi parti üyeleri FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmek için bir araya geldi.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis'te başlatılan protesto gösterileri sürüyor. Adıyaman'da ise darbe girişiminin ardından valilik binası önündeki meydanda toplanan vatandaşlar, bekleyişlerini sürdürüyor.

Manisa'da vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Mersin'de FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimine tepki göstermek için Cumhuriyet Alanı'nda toplanan vatandaşlar, bekleyişlerini sürdürüyor.

578a8f09e50aa934ac413675.jpg