Eser Şahin

2006 yılından bu yana kanserle mücadele eden, 8 kez bu mücadeleyi kazanan ve 9. kez ameliyat olmak zorunda kalan Gözde, Indiegogo üzerinden yardımlarınızı bekliyor.

Öncelikle Gözde Becerikli’nin biraz kendisinden bahsedelim. 14 Şubat 1983 yılında İstanbul’da doğan Gözde, Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü’nü tam burslu okuyarak 2.likle bitirmiş. Sanata olan tutkusu, ona iki farklı moda tasarım yarışmasında birincilik getirmiş. Şu anda da soyut tablolar üzerine çalışmalar yaparak bunu enstalasyon ve video art çalışmalarıyla desteklemeye çalışıyor.

Gözde Becerikli, kanserle olan mücadelesine 2006 yılında konulan Yumuşak Doku Sarkoma teşhisiyle başlamış. 15 milyonda 1 görülen bu kanser tipi, karın bölgesinde oluşuyor ve burada bulunan diğer organlara sıçrayarak gelişmeye devam ediyor. 9 yıldır bu kanserle mücadele eden ve 8 kez kurtulan Gözde, 9. kez bu kansere yakalanmış durumda. Karaciğerinin altına yerleşen bu tümörün alınması ise bir hayli zor ve ameliyatı oldukça masraflı. 

Artık kemoterapi ve radyoterapi tedavilerine cevap veremez duruma gelen Gözde, sadece cerrahi müdahaleler yardımıyla ayakta kalabiliyor. Ameliyatın profesör doktorlar tarafından yapılması gerektiği için ameliyat masrafı da bir hayli yüksek olacak. 

Anlayacağınız üzere oldukça zor günler geçiren Gözde Becerikli, kendisine Indiegogo üzerinden yapılacak olan yardımlar sayesinde ameliyat masraflarının tamamını karşılayamayacak olsa bile bir bölümünün karşılanabileceğini düşünüyor.

Sosyal medya üzerinden de birçok iyi dileklerin geldiği Gözde'nin Indiegogo sayfasına >>ŞURADAN<< ulaşarak yardımda bulunabilirsiniz. (Webtekno)