Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği 2003 yılı mezunu Bülent Yaşarol İstanbul’un gözde beş yıldızlı otellerinden birinin ön büro müdürlüğünü başarı ile yürütüyor. DAÜ’den mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini tamamlayan Yaşarol, turizm sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Yaşarol, mezun olduktan sonra turizm sektöründe çalışmaya başladığını belirtti. DAÜ’de aldığı eğitimin kendisini başarıya yönlendirdiğine değinen Yaşarol, bugün elde etmiş olduğu başarının arkasında DAÜ’de almış olduğu eğitimin olduğunu vurguladı. DAÜ’nün öğrencilerin ufkunu açan ve pratik eğitime de önem veren bir üniversite olduğuna dikkat çeken Yaşarol, DAÜ’nün eğitiminin uluslararası standartlarda olduğunu ve dünya ile rekabet edebilecek mezunlar yetiştirdiğini vurguladı.

2003 yılından bu güne kadar DAÜ’nün sürekli gelişme kaydettiğini belirten Yaşarol, DAÜ’nün çok güzel ve tam donanımlı bir kampüs üniversitesi olduğunu belirterek DAÜ’lü olmaktan dolayı herzaman gurur duyduğunu vurguladı.