“Survivor All Star”ın Kıbrıs finalini yerinden izleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell’li 5 şanslı çift geceden unutulmaz izlenimlerle ve mutlu ayrıldı.

Finali 3 Temmuz’da ülkemizde gerçekleşen ve milyonları ekrana kilitleyen Survivor All Star’ı 5 şanslı çift Kuzey Kıbrıs Turkcell ayrıcalığı ile yerinde izledi, unutulmaz bir heyecana ortak oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kampanyasına katılan birçok şanslı isim arasından, noter huzurunda yapılan çekilişle kazanarak geceye katılan Yasemin Akalın, Begüm Karaca, Songül Artunkal, Mert İşci ve Derya Vetirma eşsiz bir deneyim yaşayarak Kuzey Kıbrıs Turkcell’li olmanın avantajını, şansa dönüştürdü.

TV 8 kanalında Acun Ilıcalı yönetiminde yayınlanan popüler yarışma programı Survivor All Star’ın büyük finalini Turabi Çamkıran kazanırken, gecenin  diğer kazananları ise Kuzey Kıbrıs Turkcell'in şanslı isimleri oldu.

Ayrıca kazanan talihlilerin güvenli ve keyifli bir deneyim yaşayabilmeleri için final gecesine evlerinden gidiş-dönüş ulaşımları da Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından sağlandı.

120 günü aşkın heyecan fırtınasının ardından yarışmanın finali yine izlenme rekorları kırdı. Survivor All Star’ın Kıbrıs finalini ekranları başında izleyen milyonların yanı sıra yüzlerce isim de Kaya Artemis Otel'de geceye tanıklık etti. Turkcell'in şanslı çiftleri bu isimler arasında yer alarak, doyasıya eğlendi.

NELER SÖYLEDİLER?

Kuzey Kıbrıs Turkcell'li olmanın avantajıyla geceye katılan şanslı isimler, masal gibi bir gece yaşadıklarını, bu özel finali yaşamları boyunca hiç unutmayacaklarını söyledi.

• Mert İşçi: "Ne diyebiliriz ki çok güzel ve özel, ayrıcalıklı bir durum yaşadık. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Normalde dondurmalardan bile bir şey kazanmayan birisi olarak inanmak çok zor oldu. Bizlere sunulan hizmet çok iyi. Evimize kadar gelip bizi alıp buraya getirdiler ve geri bırakacaklar. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e çok çok teşekkür ediyoruz herşey çok güzeldi."

• Derya Vetirma: "Çok mutluyum çok teşekkür ediyorum. Bir mesaj attım ve noter huzurunda yapılan çekilişle kazandım. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e duyduğumuz uzun yıllara dayanan güvenin boşuna olmadığını anladım. Kuzey Kıbrıs Turkcell’e bizlere bu kadar güzel bir gece yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Herşey mükemmeldi."

• Songül Artunkal: "Kuzey Kıbrıs Turkcell'in yıllardır kullanıcısıyım ve çok memnunum. Bize böyle bir şans verdiği ve Survivor’ı yerinde izleme fırsatı yakaladığımız için çok teşekkür ediyorum. Otel de, ambiyans da çok güzeldi. Her şeyiyle unutulmaz bir heyecana ortak olduk. Çok teşekkür ediyoruz."

• Yasemin Akalın: "Survivor hayranı birisi olarak bizim için gerçekten çok güzel bir hediye oldu, çok güzel bir gece ve Survivor’da olmak bize kendimizi ayrıcalıklı hissettirdi. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz."

derya-vetirma.jpg

mert-isci-(2).jpg

songul-artunkal-.jpg

yasemin-akalin-(1).jpg