Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni kampanyası ile hem sağlıklı bilgiler paylaşacak, hem de her gün 1 kişiye 800 TL’lik “Hediye Kartı” kazanma şansı yaratacak.

“Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası”na günlük abone olacak faturalı veya faturasız bireysel hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine, iş ortağı aracılığı ile uzman kişiler tarafından hazırlanan sağlıklı yaşama yönelik öneriler her gün mesaj olarak gönderilecek.

Sağlıkla ilgili soruların da yer alacağı kampanyada her gün çekiliş hakkı kazanacak Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, günlük yapılacak çekilişle her gün 800 TL kazanma şansı bulacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Garanti Bankası tarafından yaratılacak 800 TL’lik “Hediye Kartı”nı tek seferde, tek bir yerde veya farklı yer ve harcamalarında dilediğince kullanalabilecek.

23 Kasım 2015 tarihinden itibaren başlayan kampanya, 20 Şubat 2016’ya kadar sürecek.

‘ABONE’ yaz 6060’a gönder

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası”ndan ABONE yazarak 6060’a SMS (kısa mesaj) gönderen hem faturalı hem faturasız bireysel hat kullanan müşteriler yararlanabilecek.

Abonelik ücretinin günlük 3 SMS / 14 kontör olduğunu ve toplamında her gün 0,71 TL şeklinde ücretlendirileceğini açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, kampanya kapsamında yarışma soru ve cevapları dahil olmak üzere, müşterilerin gönderip alacağı her mesajın 1SMS /4,39 kontör, 0,24 TL şeklinde olacağını da belirtti.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, diledikleri zaman da IPTAL yazıp 6060 kısa numarasına mesaj göndererek servis abonelik iptali yapabilecek.

Çekiliş hakkını artırma şansı

“Müşteriler servisi iptal etmedikleri sürece kampanyaya abone kalacak, her gün 3 adet sağlıklı yaşam bilgisi alacak, günlük 15 adet çekiliş hakkını elde edecek ayrıca yarışmalara katılarak da çekiliş hakkını çoğaltabilecek” denen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, şu bilgiler verildi:

“Müşteriler abonelikleri devam ettiği sürece her gün 15 çekiliş hakkı alacaktır. Aynı zamanda müşterilerin hem sağlık bilgilerini hem de çekiliş haklarını artırmak amacıyla sağlık bilgisi ve önerileri içeren yarışmalar yapılacaktır. Bu yarışmalar kapsamında, servise abone olan müşterilere soru gönderilecek ve 2 seçenekli cevap verme hakkı sunulacaktır. Yarışma kurgusu sorulan sorunun cevabı doğru ise 1, yanlış ise 2 yazıp cevap gönderilecek şekilde olacaktır. Böylelikle yarışmaya katılan müşteriler de ödüle bir adım daha yaklaşacaktır. Yarışma soru ve cevap kurgusu sınırsız bir şekilde devam edebilir. Herhangi bir mesaj gönderim limiti bulunmamaktadır.”

Günlük 800 TL değerinde hediye kartı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, kampanya kapsamındaki hediyelerin nakit para yerine, her kazanan adına Garanti Bankası tarafından yaratılacak “Hediye Kartı” şeklinde olacağını da açıkladı.

“Hediye Kartı”ndan para çekimi yapılmayacak ancak dilediği her yerde ve her şekilde alışveriş amaçlı olarak kullanılabilecek.

Günlük çekilişlerin, o gün servise aboneliği aktif olan kişiler arasından ve noter huzurunda yapılacağı kampanyada, her gün 1 asli 4 de yedek kazanan belirlenecek ve telefonla aranarak bilgilendirilecek.

Kazanan müşteriler, kimlik kartı veya nüfus cüzdanıyla birlikte Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Genel Müdürlüğü’ne davet edilerek, “Hediye Teslim Formu” doldurduktan sonra 10 gün içerisinde Garanti Bankası’ndan “Hediye Kartı”nı alabilecek.
 

promo-lansman-basin-gorsel.jpg