Kuzey Kıbrıs Touring Otomobil Kurumu (KKTOK) ve Kıbrıs Otomobil Kurumu (CAA) işbirliğinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğu ile üçüncüsü düzenlenecek olan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın (ERC) Kıbrıs etabı için geri sayım başladı.

Avrupa Ralli Şampiyonası ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi’nin Lefkoşa’nın güney ve kuzeyinde yapılacak etabına, Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum müşterisi 100 çift en güzel yerden tanıklık edecek.

Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) denetiminde düzenlenecek olan CNP Asfalistiki Cyprus Rally 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek, Lefkoşa Şehir İçi Özel Etabı ise 8 Ekim Cumartesi günü yer alacak. Yarış saat 17.15’te başlayacak.

Rallide, Kuzey Kıbrıs ve dünyadan sporcuların yanı sıra Türkiye’den ilk kez Castrol Ford ekibi de yarışacak.

Al Jazeera ve Eurosport tarafından da yayınlanacak özel etapta, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Platinum müşterileri yine özel bir ayrıcalık yaşayacak.

Noter huzurunda belirlenecek

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) heyecanı başlarken, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 100 çift Platinum müşterisi Avrupa Ralli heyecanına en güzel yerden tanıklık edecek.

Kazanan talihliler 7 Ekim Cuma günü noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Platinum’lular ralliyi Çetinkaya Spor Kulübü’nün yanında kendilerine özel ayrılan alanda rahatlıkla izleyecek.

Çekilişe katılım nasıl olacak?

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, çekilişe katılmak koşulları ile ilgili bilgi verildi.

Platinum müşterileri için “(0533) 832 0 532 numarasını telefonunuza kaydediniz, BiP uygulaması üzerinden bu numaraya Ralli yazıp gönderiniz, çekilişe katılmaya hak kazanınız” denen açıklamada, 100 şanslı çiftin eşsiz bir deneyim yaşayacağı vurgulandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında “BiP’’ indirmek için Play Store ve App Store’a girip indir butonuna tıklayarak aktif etmek yeterlidir” dendi, ayrıca BiP indirmenin ücretsiz olduğu da belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcılarının, mesajlaşmanın en yeni, en eğlenceli hali BiP’le yaptığı görüntülü ve sesli aramaları da kotalarından düşmüyor.