Kuzey Kıbrıs Turkcell Teknoloji Tırı en ileri teknolojileri yurttaşın ayağına taşırken, yurttaşların teknolojideki gelişmelere yönelik duyarlılığı da dikkat çekiyor.

Teknoloji Tırı’na eşlik eden uzmanlardan eğitim alan yurttaşlar, farklı cihazları deneyimleme fırsatı da buluyor.

Turkcell Teknoloji Tırı’nın “Turkcell’le Hayatı Yakala” konsepti ile Yeşilırmak’ta başlayan yolculuğu sürekli artan bir ilgi ile devam ediyor.

Proje kapsamında, internet kullanımından yeni dijital dünyanın hayatımıza kattığı kolaylıklara, akıllı telefonlardan en yeni uygulamalara kadar pek çok bilgi paylaşılıyor.

turkcell-teknoloji-tiri-gorselller-(1).jpg
 

Kuzey Kıbrıs’ta teknoloji

4 Mayıs tarihinde yolculuğuna başlayan “Turkcell Teknoloji Tırı” bugüne kadar sırasıyla Yeşilırmak, Gemikonağı, Lefke, Gaziveren, Aydınköy, Güzelyurt, Yayla, Kalkanlı, Tepebaşı, Karşıyaka, Lapta, Alsancak, Karaoğlanoğlu, Edremit, Zeytinlik, Karakum, Ozanköy, Çatalköy, Arapköy, Tatlısu, Esentepe/ Bahçeli, Büyükkonuk, Yedikonuk, Kumyalı, Ziyamet, Yeşilköy, Dipkarpaz, Mehmetçik, İskele, Ötüken, Mormenekşe, Güvercinlik, Geçitkale, İnönü, Beyarmudu, Akdoğan, Cihangir, Lefkoşa Fuar Alanı, Serdarlı, Değirmenlik ve Haspolat’a ziyarete gitti.

Turkcell çalışanları ile yüzlerce kişiye eğitimler verilen ziyaretlerde, sorular yanıtlanıyor, keyifli saatler yaşanıyor.

turkcell-teknoloji-tiri-gorselller-(3).jpg

Ziyaret programı Turkcell internet sitesinde

Turkcell Teknoloji Tırı’nın gittiği her yerde sadece Turkcell’liler değil herkes eğitim alabiliyor.

Tır, sabah saat 10.00’dan akşam saat 17.00’ye kadar gittiği bölgede yurttaşlarla birlikte oluyor.

Turkcell Teknoloji Tırı’nın ziyaret rotası ve eğitim programı, Kuzey Kıbrıs Turkcell resmi internet sitesi kktcell.com takip edilebiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada etkinliklere katılanlara sürpriz hediyeler verildiği ve Turkcell uzmanlarının tır içerisinde yer alarak gelen soruları yanıtladığı da belirtildi.

Akıllı telefon kullanıcısı olup internet kullanmayan ve eğitimlerde yer alan katılımcılara ise deneyimlemesi için 1GB internet hediye ediliyor. Tır’da ayrıca cep telefonu çekilişleri de yapılıyor.

salahi-mirka.jpg

Teknoloji Tır’ını ziyaret edenler neler söylediler:

Salahi Mirka

“Kuzey Kıbrıs Turkcell teknoloji tırının Büyükkonuk’a geldiğini gördüm ve merakla gittim. İyi ki de bunu yaptık. Akıllı telefon çekilişine katılım hakkı kazandım. Tırı çok beğendim. Uygulama harika. Ülkemizi bu şekilde gezip bizlere teknolojinin anlatılması müşteriye önem verildiğini gösteriyor. Çok teşekkür ederiz.”

zehra-eryuce.jpg

Zehra Eryüce

“Turkcell’in bu projesi bizi hem teknoloji ile daha yakından buluşturdu, hem de bilgilendirdi. Geçtiğimiz senelerde de sarı kutu yapmıştık. O zaman da çok memnun kalmıştık. Kuzey Kıbrıs Turkcell müşteriyi memnun etmeyi çok iyi biliyor ve burada görev yapan arkadaşlar da çok ilgili. Bu bizler için çok önemli. Tüm organizasyon için teşekkür ederiz.”

Şengül Karaorman

“Akıllı telefon kullanmaya başlayalı çok uzun zaman olmadı. Turkcell’in T60 telefonundan almıştım, onu kullanmaya başladım. Bugün bana burada da bilmediğim yeni birçok özelliği anlatıldı. BiP uygulamasını yüklettim. Arkadaşlarla çok beğendik. Artık Facebook sayfasından da Kuzey Kıbrıs Turkcell’i takip edeceğim.”