İletişim ve teknoloji lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni hediye kampanyası ile müşterine yine sürprizler yaşatıyor. “Sarı Sandık Kampanyası” ile faturalı bireysel müşterilerine hem Turkcell’li oldukları geçmişteki her gün için puan kazandırıyor hem de kampanyaya katıldıktan sonra Turkcell’li oldukları her gün için puan biriktirerek, hediye seçme fırsatı sunuyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in Sarı Sandık kampanyasında, ücretsiz yurt içi ve yurt dışı konuşma paketleri, roaming ve internet paketleri gibi hediyeler dikkat çekiyor.

“Büyük bir aile”

“Kuzey Kıbrıs Turkcell çok büyük bir aile, bizler, müşterilerimizin Kuzey Kıbrıs Turkcell’le geçirdikleri her günün ne kadar değerli olduğunu yeniden hissettirmek istedik” denilen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, müşterilerinin, kaliteli ve kesintisiz iletişim hizmeti alırken sürpriz hediyelerin de sahibi olacağı belirtildi.

SANDIK yaz, 2626’ye gönder

Tüm faturalı bireysel müşterilerin kampanyaya SANDIK yazarak, 2626’ya mesaj olarak göndererek katılabilecekleri belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Hediye talebinde bulunmak için kampanyaya katıldıktan sonra puanınıza uygun, dilediğiniz hediyeyi katalogdan seçip, hediye kodunu 2626 kısa numarasına mesaj göndermeniz yeterli oluyor” diye belirtildi.Ayrıca hediye katoloğuna Kuzey Kıbrıs Turkcell web sitesinden ve tüm satış noktalarından ulaşılabildiği söylendi.

“Turkcell’de her gününüzün bir hatırı var”

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın detayları hakkında ise şu bilgiler verildi:

“Turkcell’li olduğunuz her güne sizin için 1 puan biriktirdik, Sarı Sandık kampanyasına katıldığınız ilk gün bu puanlar sandığınıza yüklenecek. Sarı Sandık kampanyasına katıldıktan sonra ise puan birikimi devam edecek. Giriş ve Tanışma paketleri ile paketsiz tarifelerdeki müşterilerimiz  için her güne 1 puan, paket tarifelerindeki müşterilerimiz  için her güne 10 puan ve Platinum paketlerdeki müşterilerimiz için her güne 20 puan birikecek.”