Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç başkanlığındaki heyet, Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay’a nezaket ziyaretinde bulundu, yatırım projeleri hakkında bilgi verdi.

Atilla Koç, yeni görevinde başarılar dilediği Büyükelçi Kanbay’a, Kuzey Kıbrıs’taki çalışmalarını anlattı.

Ziyarette, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell Uluslararası İşler Grup Başkanı İlter Terzioğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da hazır bulundu.

4,5G projesi ile birlikte adadaki yatırımların artarak devam edeceğini belirten Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç, TC Lefkoşa Büyükelçiliği ile yakın işbirliği ve iyi ilişkilerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Atilla Koç, Turkcell’in iletişim ve teknoloji alanındaki lider sorumluluğuyla çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e çalışmalarında başarılar diledi.

turkcell-yonetim-kurulu_buyukelci-ziyareti-2015-(1).jpg