12 ay "Silver Paket"te kalma sözü veren Kuzey Kıbrıs Turkcell'in faturalı hat kullanan müşterileri sadece 69 TL'ye yurt içi her yöne ve Türkiye GSM yönüne 300 dakika konuşabilecek, her yöne 300 SMS gönderip hem Türkiye’de hem KKTC’de geçerli 1 GB internetin keyfini çıkartabilecek

Kuzey Kıbrıs Turkcell yaz mevsimine özel avantajlı paketini açıkladı, ayda 69 TL'ye mobil iletişim dönemini başlattı.

1 GB internet, 300 dakika yurt içi her yöne ve Türkiye GSM yönüne arama, her yöne 300 SMS içeren kampanya, haftada 2 gün Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne ücretsiz görüşme avantajını da sunuyor.

Faturalı paket avantajlarının sürdüğünü açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, "Silver Paket" ile yaz mevsimine özel sunduğu teklifle heyecan yarattı.

Konuşma, mesajlaşma ve internetin bir arada sunulduğu Gold ve Platinum paketlere "Silver Paket" de eklenirken, bu yeni paketin bir yıllık taahhüt ile sunulan 69 TL’lik fiyat avantajından yararlanabilmek için 31 Temmuz 2015'e kadar başvuru yapılabilecek. Paketten taahhütsüz faydalanmak isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler de ayda 95 TL ödeyerek paket avantajlarından yararlanabilecek.

Haftada 2 gün bedava

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in en beğenilen faydası “Haftada 2 Gün Bedava” paketi Platinum, Gold ve Her Yöne paketlerden sonra ‘Silver Paket’ kullanıcılarına da ücretsiz olarak veriliyor. Haftada 2 Gün Bedava paketiyle Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri paketlerine özel belirlenen 2 günde kendi aralarında ücretsiz konuşabiliyor.

1.000 kurum içi dakika!

Silver Paket’ten yararlanmak isteyen kurumsal müşterilere paket faydasına ek aylık 1.000 kurum içi dakika daha sunulacağı belirtilen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında ayrıca paketten taahhütsüz yararlanmak isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin de aynı avantajlardan aylık 95 TL'ye yararlanabileceğine dikkat çekildi.

Açıklamada şu detaylara da yer verildi:

"Kontratsız aylık 95 TL’lik paketten yararlanmak isteyen bireysel faturalı müşterilerimiz SILVER yazıp 8780'e SMS göndererek pakete talep yapabilirler. Bireysel müşterilerimizin 12 aylık kontrat ile sunulan 69 TL’lik Silver Paket’ten yararlanabilmeleri için Turkcell İletişim Merkezleri’mizi ziyaret etmesi gerekmektedir. Kurumsal müşterilerimizin paketten yararlanabilmeleri için şirket yetkililerinin başvuru yapması gerekmektedir. Kontratlı 69 TL’lik Silver Paket’ten yararlanmak için 31 Temmuz 2015 tarihine kadar başvuru yapılabilir."