KKTC Engelsiz Bilişim Platformu Eş Başkanı Doç. Dr. Zehra Altınay Gazi, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış’a  “engelsiz yaşam” odağında gerçekleştirdikleri projelerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

III. Engelsiz Bilişim Günleri’nde Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Yöneticisi Serenay Yalçınkaya’nın yaptığı sunum ilgiyle izlendi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Engelsiz Yaşam odağındaki sosyal sorumluluk projeleri, KKTC Engelsiz Bilişim Platformu tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

KKTC Engelsiz Bilişim Platformu Eş Başkanı Doç. Dr. Zehra Altınay Gazi, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış’a sosyal sorumluluk projelerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.
III. Engelsiz Bilişim Günleri’nde sunulan plaketi alan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, bu alandaki çalışmaları toplumsal fayda düşüncesiyle sürdürdüklerini belirtti. Ayhan Barış, ortak çabalarının tüm bireylerin en ileri teknolojilerle birbirine erişeceği, fırsat eşitliği içerisinde engellenmeyeceği ve bilgi çağında ilerleyeceği bir noktaya ulaşmak olduğunu söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak engelsiz yaşam odağındaki projelerin tüm çalışanlar ile birlikte heyecanla benimsenerek ve sahiplenerek sürdürdüklerini anlatan Ayhan Barış, “Engellilere yönelik bilincin her geçen gün artıyor olması, doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir, bu gelişme bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.
KKTC Engelsiz Bilişim Platformu’na projelerini takdirleri nedeniyle teşekkür eden Ayhan Barış, aldıkları takdirlerle, sorumluluklarının çok daha fazla artığını, tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesinin bu yöndeki motivasyonlarının ileriye taşındığını sözlerine ekledi.

Engellilere yönelik yeni projeler

Öte yandan, Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Yöneticisi Serenay Yalçınkaya’nın

III. Engelsiz Bilişim Günleri’nde yaptığı sunum ilgiyle izlendi.

Sunumda, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engelsiz yaşam başlığı kapsamındaki sosyal sorumluluk ve teknoloji alanındaki çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Yöneticisi Serenay Yalçınkaya, bilişim dünyasındaki güncel gelişmeleri katılımcılarla paylaşırken, 9 ülkede 69.6 milyon aboneye ulaşan Turkcell Grup hakkında da bilgi verdi.

“Destek Varsa, Engel Yok” teması ile Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından gerçekleştirilen projeleri sine vizyon gösterisi ile katılımcılara aktaran Serenay Yalçınkaya, hedeflerinin farkındalığı artırmak, engelli bireyleri toplumsal yaşam içerisinde daha fazla çekmek ve onların başarılarını ön plana çıkarmak olduğunu söyledi.

Engelli istihdamından işaret dili eğitimine, Down Cafe’den Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na, Sanat Engel Tanımaz yarışmasından eğitim seminerlerine kadar tüm projeler hakkında bilgi veren Serenay Yalçınkaya, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni yılda da engellilere yönelik projelerin destekleneceğinin, yeni projeler için çalışılmaya devam edileceğinin bilgisini verdi ve herkesi “Destek Varsa Engel Yok” diyerek engelliler için birlikte çalışmaya davet etti.