Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, kurumsal müşterilerine yönelik düzenlediği "Kurumsal Teknoloji Günü", kurumların teknoloji dönüşümü anlamında önemli bir motivasyon yarattı.

"Kurumsal Teknoloji Günü"ne katılan kurum yöneticileri ve profesyoneller, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bu alandaki altyapı, deneyim ve bilgisinin kendileri için son derece önemli olduğunu belirtti.

Etkinliğe katılan profesyoneller, özellikle “Teknik Müşteri Danışmanlığı”nın kurumlar açısından önemli bir fırsat penceresi olduğunu söylediler.

Teknoloji Günü’nde her geçen gün daha da dijitalleşen dünyamızda “Uçtan uca çözümler”, “Nesnelerin İnterneti”, “Teknik Müşteri Danışmanlığı”, “Mobil çağ ve mobil kullanıcı” gibi konular irdelenmişti.

Lefkoşa’da yer alan “Kurumsal Teknoloji Günü” yoğun ilgi görmüş, 100’ün üzerinde katılımcı sunumları izlemişti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı ve yurt dışından katılımcıların konuşmacı olarak yer aldığı güne elektrik kurumundan bankalara, gıdadan pazarlama sektörüne, akaryakıttan ulaşıma kadar pek çok farklı sektörden yönetici, uzman ve profesyoneller katılmıştı.

Kurum temsilcileri neler söyledi?

Bora Tüccaroğlu/ Vakıflar Bankası Bilgi İşlem Müdürü

1_bora-tuccaroglu.jpg

“Dünyadaki ve ülkemizdeki yeni iş yaklaşımları, teknolojiyi çok daha önemli bir noktaya taşıdı. İnternet ve özellikle sosyal medyayı iş hayatımıza nasıl dahil edebileceğimiz ile ilgili ipuçları yakaladığımız farkındalık yaratan bir etkinlik oldu. Ürün ve pazarlama odağından uzak bir etkinlik olması, özellikle ‘Nesnelerin İnterneti’, sosyal medyanın hayatımızdaki rolü ve etkilerinin istatistiksel olarak vurgulandığı slaytlar çok dikkat çekiciydi. Kuzey Kıbrıs Turkcell uzmanlarının deneyimlerini bizlerle paylaşması, teknolojik dönüşümde üstlendikleri yol arkadaşlığı bizler için son derece önemlidir. Kuzey Kıbrıs Turkcell bir teknoloji şirketi olarak ülkemizde özellikle iletişim konusunda çok önemli bir aktördür. Birlikte birçok başarılı projeye imza attık. Teknik danışmanlık projesi ile de farklı projeler hayata geçirebileceğimizi düşünmekteyim.”

2_serkan-alicik.jpg

Serkan Alicik / Airtech Müdürü

“Çok faydalı bir seminer oldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kurumsal firmalarına verdiği önemin, yeni aksiyonlarla çok daha iyi bir noktaya ilerleyeceğine inanıyorum. Teknoloji dönüşümü anlamında geleceğin sadece sim karttan ibaret olmadığını, Turkcell’in gelişen teknolojiler ışığında, firmalarımız için bütünlüklü çözüm sunmasını önemsiyoruz. Firmaların teknolojiye ve yeniliklere açık olması gerekiyor. Kurumsal Teknoloji Günü’nde firmalarımızla paylaşılan yenilikler, gerekli altyapı hizmetleriyle desteklendiği zaman rakiplerimize fark yaratmak ve bir adım önde olmak adına çok yararlı olacaktır.  Bizler için gelişen dünyada anlık bilgi sahibi olmak ve dijital platformlarda işlerimizi geliştirmek, daha büyük kitlelere ulaşmak ve kendimizi ifade etmek, ileri hizmet sunmak hayati önem taşımaktadır. Teknik Müşteri Danışmanlığı (TMD) desteği gelişen teknolojik dünyamızda gerekli olan bir ihtiyaçtı, bu bağlamda Kuzey Kıbrıs Turkcell'in bu hizmeti vermesinin firmalarımız adına çok faydalı olacağı düşüncesindeyim. Kuzey Kıbrıs Turkcell gibi güçlü bir firmanın alanında uzman bir ekiple bize bütünlüklü çözüm desteği sunmalarından ötürü geleceğe güvenle bakmaktayız.”

3_ata-taspolat.jpg

Ata Taşpolat/ İlkay M. Genç Ltd, IT Müdürü

“Kurumsal Teknoloji Günü gayet güzel bir organizasyon oldu. Bu yeni hizmet anlayışının hem kurumumuz hem de ülkemiz için fayda sağlayacağını düşünüyorum. Özellikle teknik anlamdaki sorularımıza yanıt bulabildiğimiz bu etkinlik, önemli bir farkındalık yaratmıştır. İletişim ve iletişim kanalları bizim vazgeçilmez araçlarımızdır. Kurumsal verimliliği ve performansı etkileyen en önemli unsurlardan birinin iletişim olduğunu düşünüyoruz. Teknik Müşteri Danışmanlığı (TMD) anlamında eğer gerçekten uygulamada başarı sağlanabilirse, özellikle kurumlarda çalışan teknik personelle aynı dilden konuşabilmeniz, hızlı ve yerinde çözümler ve gerekli tavsiyelerin verilmesi açısından faydalı olacaktır. Kurumsal anlamda Kuzey Kıbrıs Turkcell ile çalışmaktan memnunuz.” 

4_ozcenk-tilki.jpg

 

Özcenk Tilki / Near East Bank, Sistem Yönetimi ve Güvenlik Altyapı, Ağ ve Ses Sistemleri Kıdemli Yönetmeni

“Kurumsal Teknoloji Günü faydalı bir etkinlikti. Özellikle Genel Müdür İsmet Yazıcı’nın sunumundan son derece etkilendim. Kuzey Kıbrıs Turkcell’den teknik konularda destek alabilmek bizler için önemli. Teknik Müşteri Danışmanlığı, kurumlarımız için bir fırsat penceresi açmaktadır. Taleplerimize hızlı şekilde cevap verildiği için Kuzey Kıbrıs Turkcell’den aldığımız hizmetten memnun olduğumuzu da belirtmek isterim.”

teknoloji-gunu_arsiv-(2).jpg