Hem sağlıklı bilgiler öğrendiler hem kazandılar! İşte Aralık ayının şanslı isimleri:

Serdar Basri, İzzet Yıldız, Handan Paşalıgün, Ahmet Cevdet Çuvalcıoğlu, Erhan Şah, Hatice Şengül, Didem Alnur, Kemal Sesigüzel, Ayhan Akkurt, Fatma Özses, Meryem Ekinci, Kezban Şahin, Dervişe Amca, Süleyman Özsoylular, Hanife Devecioğlu, Nalan Özçelik, Çelen Singh, Ramazan Çelik, İsmet Arıca, Bircan Perçin, Cemaliye Kırmızı, Çağın Dostel, Ali İlkhan, Salime Soğancı, Şükrü Çemendar, Nevin Namdar, Asya Çakın.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sağlıkla ilgili bilgi paylaşımı yaparken aynı zamanda kazandıran kampanyası “Sağlıkla Kazan Promo”, her gün 1 kişiye 800 TL’lik Hediye Kartı vermeye devam ediyor. “Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası”nın çok yoğun ilgi gördüğünü açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni şanslı isimleri de paylaştı.

Kampanyanın 1- 31 Aralık tarihleri arasındaki şanslı isimleri; Serdar Basri, İzzet Yıldız, Handan Paşalıgün, Ahmet Cevdet Çuvalcıoğlu, Erhan Şah, Hatice Şengül, Didem Alnur, Kemal Sesigüzel, Ayhan Akkurt, Fatma Özses, Meryem Ekinci, Kezban Şahin, Dervişe Amca, Süleyman Özsoylular, Hanife Devecioğlu, Nalan Özçelik, Çelen Singh, Ramazan Çelik, İsmet Arıca, Bircan Perçin, Cemaliye Kırmızı, Çağın Dostel, Ali İlkhan, Salime Soğancı, Şükrü Çemendar, Nevin Namdar, Asya Çakın oldu.

Her gün çekiliş

23 Kasım 2015 günü başlayan Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası müşterileri arasında her gün bir çekiliş yapılıyor ve şanslı isim belirleniyor.

Kazanan kişi 800 TL’lik Hediye Kart’ın sahibi oluyor.

1 kişinin en fazla 3 kez 800 TL kazanabileceği yarışma yoğun katılımla sürüyor.
Binlerce kişinin katıldığı Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası 20 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecek ve toplamda 90 gün boyunca, her gün bir kişiye 800TL’lik Hediye Kartı kazandıracak.

‘ABONE’ yaz 6060’a gönder

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası”ndan ABONE yazarak 6060’a SMS (kısa mesaj) gönderen hem faturalı hem faturasız bireysel hat kullanan müşteriler yararlanabiliyor.

Abonelik ücretinin günlük 3 SMS / 14 kontör olduğunu ve toplamında her gün 0,71 TL şeklinde ücretlendirildiğini açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, kampanya kapsamında yarışma soru ve cevapları dahil olmak üzere, müşterilerin gönderip aldığı her mesajın 1 SMS /4,39 kontör, 0,24 TL olduğunu da belirtti.

Tüm harcamalarda kullanılabiliyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine kampanya kapsamında uzmanlar tarafından hazırlanan sağlıklı yaşama yönelik öneriler her gün mesaj olarak gönderiliyor.

Sağlıkla ilgili soruların da yer aldığı kampanyada her gün çekiliş hakkı kazanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, günlük yapılan çekilişle her gün 800 TL kazanma şansına sahip oluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Garanti Bankası tarafından yaratılan 800 TL’lik “Hediye Kartı”nı tek seferde, tek bir yerde veya farklı yer ve harcamalarında dilediğince kullanılabiliyor.

promo-kazandiriyor_2016.jpg

promo-kazandiriyor2_2016.jpg