Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerine Türkiye seyahatlerinde Turkcell’in sunduğu 4.5G hız ve rahatlığını yaşatıyor.

Türkiye’de 4.5G hızını yaşama avantajı sunulan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, 4.5 GB cepten internet paketine de hediye olarak sahip oluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, faturalı ve faturasız hat kullanan tüm müşterilere yönelik avantajlar tanıtıldı.

4.5G yazıp 4045’e kısa mesaj

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’de Turkcell’in sunduğu 4.5G teknolojisini deneyimleyerek, bu teknolojinin sunduğu hız ve rahatlığın keyfini yaşayabiliyor. Nisan ayı boyunca 4.5G teknolojisini deneyimlemek isteyen müşterilerine 4.5 GB cepten internet paketini de hediye ediyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin bu avantajdan yararlanmak için tek yapması gereken 4.5G yazıp 4045’e kısa mesaj göndermek.

Akıllı cihaz ve sim kart uyumu

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Türkiye’de 4.5G deneyimleyerek bu teknolojinin sunduğu hız ve rahatlığın keyfini yaşayabiliyor. Bu ayrıcalığa sahip olmak için 4G/4.5G/LTE destekleyen bir akıllı telefonun ve uyumlu sim kartın (U sim) olması yeterlidir. İnternete bu kaliteyle bağlanmak için cihazınızın şebeke ayarlarında 4G veya LTE olarak değişiklik yapılmalıdır. Servis aktivasyonunuzu 4.5G yazıp 4045 göndererek yapabilir, nisan ayı boyunca size hediye edilecek 4.5 GB cepten internet paketi ile Türkiye’de 4.5G hızını Turkcell kalitesinde deneyimleyebilirsiniz.”

Daha hızlı veri paylaşımı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada ayrıca “4.5G ile daha hızlı veri paylaşımı yapabilir ve veri yükleyebilirsiniz. Üstelik video yüklemek ya da dosya göndermek 10 kat daha hızlı…” derken video indirme ve izleme kalitesinde de artış yaşanacağı belirtilerek, daha yüksek kapasite ile daha da kaliteli iletişim kurulabileceği açıklandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ayrıca farklı fiyat seçenekleri ile akıllı telefonlara 4G/4.5G/LTE uyumlu sim kartlarla sahip olunabileceğini de belirtti. Turkcell T60 ve General Mobile Android One akıllı telefonlarının bütçeye uygun ve tüm ihtiyaçları kapsayan paket seçenekleriyle sunulduğu da vurgulandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada ayrıca müşterilerinin 29 Temmuz 2015 tarihinden itibaren yurt dışında Turkcell’in anlaşmalı olduğu ülkelerde 4G teknolojisi ile tanıştığını da hatırlattı.