Google'ın Arama Trendleri'ne göre Nisan ayında Türkiye'deki kullanıcıların yükselen rüya tabiri aramalarında 'Rüyada Cumhurbaşkanı görmek' ilk sıraya yükseldi. Google'ın Türkiye ofisi aracılığıyla yapılan 'Rüyalarımızı Google'a Sorduk' başlığındaki bilgi notuna göre Nisan 2016 süresince Google'da rüyada en çok tabiri aranılan terimlerin arasında, 'Cumhurbaşkanı', 'kar', 'balık', 'deniz', 'ceviz' yer alıyor.

PEKİ RÜYADA CUMHURBAŞKANINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Bu arada, genel kabul gören rüya tabirlerine göre rüyada Cumhurbaşkanını görmek, terfi edeceğinize, yükseleceğinize, bol kazanç elde edeceğinize, ticarette karlı işler yapacağınıza ve zengin olacağınıza işaret ediyormuş. Google Trends'in Türkiye sonuçlarında 'Rüyada Cumhurbaşkanı görmek' aramasının Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğu 2014 yılının yaz aylarından bu yana sürekli artması ise dikkat çeken bir diğer nokta.

Bölgesel yoğunlukta Diyarbakır, Ankara, Adana, İstanbul ve Antalya olarak sıralanan 'Rüyada Cumhurbaşkanı görmek' araması ile ilişkili olarak en çok yapılan diğer arama ise 'Rüyada Başbakan görmek'. Bu aramanın bölgesel yoğunluk sıralaması ise şu şekilde: Erzurum, Kayseri, Konya, Diyarbakır ve Ankara.

Tabiri en çok aranan terimlerin listesi aşağıdaki gibi:

Rüyada Cumhurbaşkanı görmek
Rüyada kar görmek
Rüyada balık görmek
Rüyada deniz görmek
Rüyada ceviz görmek
Rüyada yılan görmek
Rüyada köpek görmek
Rüyada ağlamak
Rüyada fare görmek
Rüyada kedi görmek
Rüyada altın görmek
Rüyada hamile olduğunu görmek

Kaynak: medyafaresi.com