Melin Dobran

Lefkoşa, Alayköy'de bir gece kulübünün park yerindeki araçlarında yapılan arama sonucu uyuşturucu madde bulunan zanlılar Murat Gören ve Mehmet Gür hakkındaki soruşturma devam ediyor. 

Zanlı Gören’in uyuşturucu maddeyi 500 TL’ye aldığına dair itirafta bulunduğu belirtilirken her iki zanlı ek tutuklama talebi ile dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 9 Kasım tarihinde Alayköy bölgesinde bir gece kulübünün park yerinde bulunan zanlılar Murat Gören ve Mehmet Gür'ün aracında yapılan aramada 4 ayrı paket şeklinde 5 gram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu bulunduğunu söyledi. 

Polis, tutuklanan zanlılardan Murat Gören'in uyuşturucu maddeyi Lefkoşa'da bir şahıstan 500 TL karşılığında aldığını itiraf ettiğini dile getirdi. Polis, zanlıların bir gündür tutuklu olduğunu ancak soruşturmanın bitmediğini ifade ederek zanlıların 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, haklarında soruşturma yürütülen zanlıların tutukluluk süresini 4 gün daha uzattı.