Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bulunan Katı Atık Depolama Merkezi'ne çöp döktükten sonra tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen 36 yaşındaki Çetin Bekler, kendisini fark etmeyen dozer operatörünün üzerine döktüğü çöplerin altında kaldı. Çıkmak için çırpınan işçi dozerin üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirdi.

TUVALETİNİ YAPMAK İÇİN ÇÖPLERİN ARKASINA GİTTİ

İnegöl Belediyesi'ne temizlik hizmeti veren taşeron şirkette çalışan Çetin Bekler bugün kendilerine tahsis edilen kamyon ile toplarıdları çöpleri boşaltmak için Katı Atık Depolama Merkezi'ne geldi. Burada arkadaşlarıyla sohbet eden Bekler, tuvaletini yapmak için dökülen çöplerin arkasına geçti.

ÜSTÜNE ÇÖP DÖKTÜ ARDINDAN DOZERLE ÜSTÜNDEN GEÇTİ

Bu sırada Bekler'i fark etmeyen 18 yaşındaki kepçe operatörü Mücahit Cerrah, kepçe ile yaymaya çalıştığı çöpleri önce Çetin Bekler'in üzerine döktü. Çöp yığının altından kurtulmaya çalışan işçiyi görmeyen Cerrah, kullandığı dozer ile bastırmak için çöplerin üzerinden geçince 2 çocuk babası Bekler'in ölümüne neden oldu.

CANSIZ BEDENİNİ ARKADAŞLARI BULDU

Olay Çetin Bekler'in yanlarına gelmemesinden şüphelenen arkadaşlarının çevrede yaptığı arama sonucu ortaya çıktı. Bekler'in ayakkabısını bulan işçiler yaptıkları kazıda talihsiz işçinin cansız bedeni ile karşılaştılar. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.