Edinilen bilgiye göre Gaziantep Üniversitesi Elektrik Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki Melek D., bekar zannettiği, evli ve üç çocuk babası Hasan G'ye (33) aşık oldu. Gaziantep'te geçen yıl birlikte yaşayan çift daha sonra Hasan G'nin memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine giderek dini nikah kıydırdı.Dini nikahın ardından genç kız, Hasan G'den hamile kaldı.Genç kız, Hasan G'yi ailesiyle tanıştırmak istedi ancak Hasan G. annesinin hasta olduğunu ileri sürerek daveti reddetti.

Yasak aşkının eşiyle konuştu 

Hamileliğini, aşırı kiloları nedeniyle ailesinden gizleyen Melek D, sancılarının artması sebebiyle yasak aşkına yaptığı bir telefon çağrısında, Hasan G'nin eşiyle karşılaştı.Genç kızın dünyası, yasak aşkının eşinin söylediği “Ben Hasan’ın eşiyim. Bizim üç çocuğumuz var. Bir daha bizi rahatsız etme” sözleriyle yıkıldı. Sancıları artan Melek D, evinin tuvaletinde çocuğunu dünyaya getirdikten sonra kordon bağını kesti. Demir, ölü doğduğunu ileri sürdüğü bebeğini bir çantaya koyup Baklalı Köyü Mezarlığı'ndaki babasının mezarına gömdü.

Vatandaşın ihbarı ortaya çıkarttı 

Bir vatandaşın ihbarı üzerine Melek D. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan Melek D, bebeğin ölü doğduğunu savundu. Gaziantep'te eğitim görürken Hasan G. ile tanıştığını anlatan Melek D'in şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:  “Bana kendisini bekar olarak tanıttı. Meğer evli ve üç çocuk babasıymış. Aşık olmuştum. Adıyaman’ın Kahta ilçesinde oturan ailesinin yanına gittik. Orada dini nikah kıydık. Daha sonra birlikte olduk. Hamile kalmıştım. Bebeği aldırmak için yeterli parayı bulamayınca doğurmaya karar verdim. Ama sonra Hasan’ın evli olduğunu öğrenince doğurmaktan vazgeçtim. Ailemden korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim. Evimizin tuvaletinde doğum yaptım ama bebeğim ölü doğdu. Ben de mecburen gizli bir şekilde toprağa verdim. Kesinlikle ben öldürmedim. Bebeğim ölü doğdu. Çok pişmanım.”

Melek D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.