Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa İlçe Başkanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne yeni yıl ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette UBP Gazimağusa İlçe Başkanlığı olarak merkezdeki gençlere yeni yıl hediyesi olarak langırt masası hediye edildi.

UBP Gazimağusa İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, başkan İsmail Güneş Güneşoğlu yaptığı açıklamada, “İlçe olarak imkanlarımız doğrultusunda elimizden geldiğince sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bugün de burada bulunan özel gençlerimizi mutlu etmek, onlara el becerilerini geliştirebilmeleri, güzel zaman geçirebilmeleri için langırt masası hediye ettik. Gençlerimizin sevinci bizi oldukça mutlu etmiştir. Onlara sıcak karşılamaları için çok teşekkür ederim. Bugün onlarla birlikte çok güzel vakit geçirdik. Yeni yılda onlara sağlıklı güzel günler diliyorum” dedi.

Ziyarete Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa İlçesi Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

1451306110.jpg

1451306109.jpg