Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Örgütü  Yönetim Kurulu, Milli Mücadele ve Şehitler haftası nedeniyle, bugün, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

UBP’den verilen bilgiye göre, Sadık Gardiyanoğlu başkanlığındaki UBP Lefkoşa İlçesi Örgütünü, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan ve Yönetim Kurulu Üyeleri kapıda karşıladı.

Dernek başkanı Ertan Ersan, UBP Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu Üyelerinin bu anlamlı günde derneği ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, derneğin kuruluşu, işlevi ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da, Milli Mücadele ve Şehitler Haftası nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, görevlerinin; 1958’lerde, 1963’lerde Kıbrıs Türkü’nün neler yaşadığını ve 1974 Mutlu Barış Harekatı’nın neden gerçekleştirildiğini gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi.

Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türkü’nün geçmişte yaşadıklarını, neden bu kadar şehit verdiğini gelecek nesillerin mutlaka bilmesi gerektiğini ifade ederek, “Gelecek nesillere Kıbrıs Türkü’nün geçmişini anlatarak gelecekte önlerini iyi görerek adım atmalarını sağlamalıyız” dedi ve tüm şehitleri saygı ile andı.

1450877762.jpg

1450877778.jpg