Ceren Özbil

ADAYLIKLAR RESMİLEŞTİ: Ulusal Birlik Partisi’nin 31 Ekim’de yapılacak olağan kurultayında Genel Başkanlık için aday olacağını açıklayan Hüseyin Özgürgün, Ersan Saner, Zorlu Töre, Ersin Tatar, Nazım Çavuşoğlu, Ünal Üstel ve Oğuz Ceyda dün başvurularını yaptı

ADAYLARA ÜYE LİSTESİ VERİLMEDİ: Dün gün boyu yedi aday belirli aralıklarla başvurularını yaptı. Başvuruların yapılmasının ardından Genel Başkan Hüseyin Özgürgün’e muhalif adaylar üye listesi ve üyelerin telefon numaralarının kendilerine verilmemesi nedeniyle tepkilerini koydu

Ulusal Birlik Partisi’nin 31 Ekim’de yapılacak kurultayında genel başkanlığa aday olacağını açıklayan Ersan Saner, Zorlu Töre, Ersin Tatar, Nazım Çavuşoğlu ve Ünal Üstel dün başvurularını yaptı. UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve UBP Genel Başkanlığı’na aday olacağını kamuoyu yoluyla duyuran Oğuz Ceyda da bir süre önce adaylık başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Ulusal Birlik Partisi’nin 31 Ekim’de yapılacak kurultayında genel başkanlığa aday olacak isimlerin başvuru süresi 1 Ekim’de sona eriyor.

Üyelik krizi devam ediyor…

UBP Genel başkanlığı için adaylar resmi başvurularını gerçekleştirmeye devam ederken üye krizi hala sona ermedi. Birçok ismin parti üye yapılması gerektiği halde üye yapılmaması iddiasıyla ortaya çıkan kriz, üyelerin isim ve telefon numaralarının adaylara verilmemesiyle büyüdü.