Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir çift yeni doğan üçüz bebeklerine Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerini verdi.

Ceylanpınar'da yaşamlarını sürdüren ve "Göçerler" olarak nitelendirilen Ceylanpınarlı Karaca ailesinin geçtiğimiz günlerde üçüz bebekleri dünyaya geldi. Mehmet Karaca (32), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir sevgi duyduğunu, bu nedenle kısa bir süre önce doğan üçüzlerine, "Recep', "Tayyip" ve "Erdoğan" adını verdiğini söyledi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın eşi Seval Atilla bebeklere altın hediye ederken, Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü adına Hidayet Dik ise bebeklere hediyeler verdi. Seval Atilla, Ceylanpınar TİGEM arazisinde yaşamlarını sürdüren Mehmet Karaca'nın üçüz bebeklerini ziyaret ederek, Karaca çiftini tebrik etti. Atilla, bebeklerin sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bebeklere ve aileye hediyeler getirip, bebeklerin tüm bakım ihtiyaçlarını üstlendi. Aileye sağlıklı, mutlu bir yaşam dileğinde bulunan Seval Atilla, "Aileye kolaylıklar diliyoruz, 3 bebeğin bakımı, hayata tutunmaları büyük önem taşıyor. İnşallah isimleri gibi büyük adam olurlar. Analı babalı büyüsünler, yardım için her zaman yanlarındayız elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin" dedi.

Yaşadıkları mezrada kısa bir süre önce dünyaya gelen üçüz bebeklerine "Recep", "Tayyip", "Erdoğan" adını koyduklarını söyleyen anne Hatice Karaca, "Rabbim bu üçüzleri bize nasip etti. Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimiz için çocuklarımıza onun ismini verdik. Cumhurbaşkanımızdan her hangi bir karşılık beklemeden eşim ile beraber bebeklerimize bu isimleri verdik" ifadesini kullandı.

Karaca ailesi, bebeklerini kucağına almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.