Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Buğra Koçlar, Afyonkarahisar'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza, Afyonkarahisar-Ankara karayolu 37. kilometresi Seydiler beldesi yakınlarında meydana geldi. Koçlar, dün gece sahurdan sonra arkadaşları ile birlikte Ankara'ya gitmek üzere Kütahya'dan 35 AH 9893 plakalı Abdullah Keşan yönetimindeki otomobil ile yola çıktı. Otomobil Seydiler yakınlarına geldiği sırada otomobil sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada Koçlar ile birlikte otomobil içerisinde bulunan Ercivan Uçaner ve sürücü Keşan yaralandı. Yaralıların olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile çeşitli hastanelere kaldırıldıkları belirtildi. Koçlar'ın kaldırıldığı özel hastanede tedavisi devam ederken akşam saatlerine doğru hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazanın ardından soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.