Birinci Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nun ikinci etabının birincisi Serkan Balkan oldu.

Brisaspor ekibinden olan Balkan’a birincilik madalyasını, yarış sonunda düzenlenen törende Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber verdi.

İkinci etabın ikincisi Astena Continential ekibinden Shtyein Grigoriy’e madalyasını Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, üçüncü gelen Brisaspor ekibinden Georgiev Georgo Petrov’a ödülünü ise Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü verdi.

Birinci Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nun ikinci etabının sonunda genel klasmanda ise birinci Kazakistan takımından Nikita Stalnov oldu. Stalnov’a ödülü ve genel klasman birincisi olduğun gösteren eflatun renkli mayosu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir tarafından takdim edildi.

İkinci etapta en iyi sprinter, Kazakistan milli takımından Nikita Stalnov, en iyi yokuşçu Brisaspor’dan Hristov Stefan Koychev oldu.

Bisiklet turunun üçüncü ve son etabı yarın Lefkoşa’da yapılacak. Eğlencelerin de yer alacağı üçüncü etapta Lefkoşa içinde dar bir çember şeklinde 40 turluk “Kriteryum” halk sürüşü de gerçekleştirilecek.

1455980435.jpg

1455980412.jpg

1455980425.jpg