Eskişehir'de üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 20 yaşındaki genç, bir parkta üzerine benzin dökerek kendini yaktı.

Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde bulunan bir parkta telefonla birileri ile tartışan bir gencin elinde benzin olduğunu ve üzerine dökmeye başladığını gören vatandaşlar, duruma müdahale etmek istedi. Ancak bu sırada Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tarih Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen B.B. (20) üzerini tutuşturdu. Yardıma koşan vatandaşlar tarafından söndürülen gencin vücudunun tamamına yakınında ağır yanıklar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen B.B., ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Yanık ve Yara Tedavi Merkezi'ne sevk edildi.

MEKTUP BIRAKMIŞ

Diğer yandan, kendini benzinle yakan gencin yakınında polis ekipleri tarafından bir mektup bulunduğu belirtilirken, içeriğinde ne yazdığı öğrenilemedi.

B.B.'nin sevgilisi ile aralarından yaşanan sorun nedeniyle bu tür bir intihar olayına teşebbüs ettiği ileri sürülürken, bir diğer iddiada ise hastaneye getirildikten sonra çalışanlara, babasıyla tartışması sonrasında olayı gerçekleştirdiğini söylediği ileri sürüldü. Polis ekipleri gencin kendisini neden yaktığına yönelik çalışmaları sürüyor.

Üniversite öğrencisi benzinle kendini yaktı