Avrupa Ralli Şampiyonası’nın (ERC) Kıbrıs etabı, Kuzey Kıbrıs Touring Otomobil Kurumu (KKTOK) ve Kıbrıs Otomobil Kurumu (CAA) işbirliğinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda binlerce sporsevere eşsiz bir deneyim yaşattı.

Kıbrıs Rallisi’nin sınırları ortadan kaldıran etabını özel alandan izleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Platinum müşterisi 100 çift, unutulmaz bir heyecana tanıklık etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Çetinkaya Spor Kulübü önünde yer alan özel alanından yarışı bir süre izleyen Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı da organizasyonla ilgili önemli mesajlar verdi.

platinumlular-roportaj-fotolar-(4).jpg

Akıncı, “Kıbrıslı Türk gençlerin uluslararası organizasyonların bir unsuru olmasını istiyor, bunun için çalışıyoruz, bu önemli rallide olduğu gibi uluslararası organizasyonlarda daha çok yer almalıyız” diye konuştu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı da Kıbrıs Rallisi’ni Platinum müşterileri ile birlikte izledi, Avrupa Ralli Şampiyonası’na bir kez daha sponsor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

platinumlular-roportaj-fotolar-(1).jpg

Dünyaca ünlü pilotların katıldığı rallide Türkiye ve KKTC’den de ekipler yarıştı.

“Turkcell Platinum”lular neler söyledi?

Ülkü Erçoban

“2014'ten itibaren Drift yarışlarına katılıyorum, tek kadın yarışmacıyım. Bugün burada ERC’yi izledik. Yarışmacılar gerçekten çok iyi yarıştı. Yaşanan bazı aksaklıklarla yarışa katılamayanlar da oldu, üzüldük. Gerçekten dünyaca ünlü bir yarış ve Kıbrıs'ta olduğu için çok mutluyum. Böyle bir şans yakaladık ve izliyoruz.”

1.-ulku-ercoban_melih-pastirmaci.jpg

Melih Pastırmacı

“Başarılı bir organizasyondu. Turkcell'in katkılarıyla burada bulunmak çok ayrıcalıklıydı. İzaz ikramdan karşılamaya ve ilgiye her şey çok güzeldi. İnşallah daha iyi ve daha güzel yerlere gelebiliriz. Ben tırmanmada yarışıyorum. Kuzey Kıbrıs’ta şu an şampiyon, lider olarak bulunuyoruz. Önümüzdeki sene biz de yarışacağız. İnşallah biz de katılıp iyi bir yerlere gelebiliriz.”

2.-salih-isik.jpg

Salih Işık

“İnsanlarımız bu olaya çok önem gösteriyor. Temennimiz diğer spor organizasyonlarının da aynı şekilde olabilmesi, iki toplumu kaynaştırabilmesidir. Çünkü spor, yarış ve kardeşlikten mevcuttur. Spor insanları bir araya getirir. Böylesi organizasyonların artarak devam etmesi dileğimizdir.”

Deniz Denner

“Çok önemli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Gerçekten iki toplumun, hem Kuzey'in hem de Güney'in böyle bir organizasyonda birleşerek bu işi başarmaları çok güzel. Umarım her yıl tekrarlanır. 2014 ve 2015'te biz de yarışa katıldık. Geçen yıl Kıbrıs'tan katılan ekipler arasında birinci geldik. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e böyle bir organizasyona sponsor olarak katkı koyduğu için teşekkür ediyoruz.”

3.-deniz-denner_omer-topcu.jpg

Ömer Topçu

“Bu alandaki milli şampiyonlardan co-pilot şampiyonuyum. Geçen yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılan pilotlar içerisinde birinci olduk. Çok güzel bir organizasyon ve seyirci kitlesi var. Etap da iyileştirildi. Bu atmosferde bulunmak gerçekten çok farklı bir olay, Turkcell'in de bu alanı ayırması harika bir düşünce ve ayrıcalık. Tebrik ederiz.”

4.-hakan-denizalp.jpg

Hakan Denizalp

“Turkcell'in Cyprus Rally ERC’ye koymuş olduğu katkı, müşteri hizmetleri anlamında da çok özeldi, öncelikle teşekkür ediyorum. Gayet güzel bir organizasyon oldu, rahatlıkla izleme şansı yakaladık. Bu tür büyük organizasyonlara destek verilmesi son derece önemlidir. Turkcell çok bilinen bir şirket ve bu anlamda Kıbrıs'ta tek olduğunu düşünüyorum, emeği geçenleri tebrik ediyorum.”

5.-salih-zeki-avci.jpg

Salih Zeki Avcı

“Çok güzel bir organizasyon oldu. Turkcell ailesine çok teşekkür ediyoruz. Geçen yıl gene gelmiştim. Bugün de ailemle birlikte katıldık ve Platinum müşteri ayrıcalığını yaşadık. Bizlere çok özel bir yer ayrıldı, o yüzden tebrik ediyorum, keyifle izledik. ERC’nin ülkemiz için de önemli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum.”

6.-ilgaz-toros.jpg

Ilgaz Toros

“Turkcell'in bize ayırmış olduğu alan Avrupa Rallisi'nin bu önemli kısmının en güzel göründüğü yer. Bildiğiniz gibi burası araçların Güney Lefkoşa'dan Kuzey’e geçtiği nokta ve tüm Kıbrıs’ta ortak yapılan ender organizasyonlardan birisi. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.”

7.-sertac-gumus.jpg

Sertaç Gümüş

“Bu başarılı organizasyon Güney ile Kuzey’i bir araya getiren, birleştiren bir organizasyon olması bakımından benim için önemlidir. Çünkü ben her zaman barış ve birliktelik yanlısıyım. Tabii ki hiçbir zaman haklarımızdan feragat etme taraftarı da değilim. Böyle spor ve müzik gibi aktivitelerin insanları bir araya getirmesi bence çok önemli ve çok güzel bir şeydir. Turkcell'i ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.”

platinumlular-roportaj-fotolar-(5).jpg

platinumlular-roportaj-fotolar-(6).jpg

platinumlular-roportaj-fotolar.jpg