“Kaliteli yaşam için..” sloganı ile yola çıkan 12 yılda bini aşkın kişiyi ev sahibi yapan NorthernLAND Construction, hayatı merkezde yaşamayı sevenler ve geleceğe yatırım yapmayı düşünenler için yeni projesini satışa çıkarıyor. 

UptownPark , NorthernLAND Construction güvencesi ile 6 Haziran’da satışa çıkıyor.

Bir yanında DAÜ, bir yanında Mağusa’nın en canlı caddeleri var. Bir yanında deniz dört yanında hayat var…. 

UptownPark Projesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne yürüyüş mesafesinde, şehrin merkezinde yükseliyor. 12 katlı 2 blok halinde inşa edilecek bina toplamda 220 konutlu bir proje olarak tasarlandı. İçerisinde studyo, 1+1, 2+1, şeklinde daireler olan projede, Eylül 2018’de sahiplerine teslim edilecek. Projedeki evler 6 Haziran’da satışa sunulacak.

MODERN KENT MİMARİ:

NorthernLAND Construction, Gazimağusa’da yeni bir projeye başlıyor. Modern ve sosyal dizaynı ve kalite ve konforu içerisinde bulunduracak UptownPark Projesi içeriğinde engelli dostu ayrıntılarıyla dikkat çekiyor.

12 yılda 1000’I aşkın kişiyi ev sahibi yapan NorthernLAND Construction, kalitenin yanında güveni de inşa eden şirket olarak Gazimağusada hizmet veriyor. NorthernLAND Construction, bölgede Gazimağusa halkının yaşam standartlarını ileriye taşımayı kendine hedef seçen NorthernLAND Construction, müşterileri ile ortaklık ruhu içinde ve uzun süreli ve en önemlisi dürüst işbirliği geliştirmekten mutluluk duyuyor.

"Modern ve Ayrıcalıklı bir yaşam alanı"

UptownPark hayatı merkezde yaşamayı sevenler için muhteşem bir seçenek. Bir yanında DAÜ Kampüsü bir yanında deniz, bir yanında alışveriş merkezleri, dör yanında yaşam olan yep yeni bir proje. NorthernLAND güvencesi , çağdaş ve engelli dostu mimarisi, lokasyonu, sağladığı olanaklar, 3 farklı seçenekte sunulan modern yaşam alanları ile Uptown Park yaşama ve geleceğe yatırım yapanları bekliyor. 

"Hayatın merkezinde yaşamak için bir çok sebebiniz var”

UptownPak içerisinde yer alan önemli yeniliklerden biri de kapalı otoparkını bünyesinde bulundurması. Yüzme havuzu, Merkezi jenaratör, Bakım ve Onarım servisi, projenin özellikleri arasında bulunuyor. 

13329925_10154269912733872_1513573255_n.jpg

12 katlı, 2 Blok 220 konutlu proje

UptownPark Projesi, hayatın merkezinde, 12 katlı ve 220 konutlu bir proje olarak tasarlandı. İçerisinde studyo, 1+1, 2+1, şeklinde daireler olan proje Eylül2018’de sahiplerine teslim edilecek. Uptown Projesi 6 Haziran’da satışa sunulacak.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için facebook, twitter, Instagram, www.northernlandcyprus.com dan ulaşabilir. [email protected] adresine e-mail atabilir, 0 (392) 444 40 00 numaralı telefondan Northernland Construction'a ulaşabilirsiniz.