Üsküdar'da akaryakıt istasyonuna girmek isteyen otomobile yolcu minibüsü çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobilde ve minibüste bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kısıklı Caddesi Millet Parkı karşısında saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Kısıklı'dan Üsküdar istikametine ilerleyen 34 BU 346 plakalı Mustafa Numan Erdoğmuş yönetimindeki otomobil, akaryakıt istasyonuna girmek için ani manevra yaptı. O sırada arkasından gelen 34 M 1987 plakalı Serdar Can yönetimindeki yolcu minibüsü duramayarak otomobile çarptı.

Kazada otomobilde bulunan 3 kişiyle minibüste bulunan bir kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların İhbarı üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Otomobilde sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Kazada yaralanan Sefa Çoban, Hasan Büyükyılmaz, Hüseyin Büyükyılmaz ve Semih Hacı Kerimoğlu ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın bulunduğu caddede kontrollü olarak trafik akışı sağlanırken kazaya karışan araçların çekicilerle yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Belediye ekipleri de kaza yerinde temizleme ve kumlama çalışması yaptı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.