Polis Memuru Kader Güneri üvey kızına tecavüz ettiği iddiası ile, dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde itham edildi. Güneri tecavüz ettiğini mahkemede kabul etti.

Gamze BAYKUR

Mağusa bölgesindeki bir köyde, 1996 doğumlu üvey kızına tecavüz eden Polis Memuru Kader Güneri, dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde itham edildi. Sanık Güneri itham edildiği “18 yaşından küçük koruma ve bakımından sorumlu kişiye cinsel tecavüzde bulunma” ve “Yakın akraba ile cinsel münasebette bulunma” davalarını kabul ederken , “Irza geçme”, “Doğaya aykırı cinsel münasebette bulunma” ve “13 yaşından büyük 16 yaşından küçük kızın ırzına geçme” davalarını kabul etmedi. Dava, olguların ve hafifletici nedenlerin sunulmasına olanak sağlamak amacıyla 21 Nisan tarihine tehir edildi.

Olay nasıl olmuştu…

Sanık Kader Güneri’nin, eşi C.G.'nin ilk evliliğinden olan 1996 doğumlu üvey kızı 26 Haziran 2014 tarihinde polise giderek sanık Güneri tarafından 2010 yılından beri tecavüze uğradığı yönünde şikayette bulunmuştu. Sanık Güneri ise şikayet üzerine 26 Haziran 2014 tarihinde tutuklanmıştı.