Mağusa’da uyuşturucu içerek komaya giren Ömer Oğuz Keser yoğun bakımdan çıktı ve yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Keser polis gözetiminde tutulurken yaşamını kaybeden arkadaşı Osman Olga Demirel’in cenazesi ise Türkiye’ye gönderildi.

Mağusa’da uyuşturucu içen ve komaya giren 26 yaşındaki Ömer Oğuz Keser, yoğun bakımdan çıkarıldı. Geçtiğimiz cumartesi günü uyuşturucu kullandığı için Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ardından ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Keser, şuurunun açılmasının ve hayati tehlikeyi atlatmasıyla yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak Göğüs Hastalıkları Servisine alındı.

UYUŞTURUCU İÇTİKLERİNİ İTİRAF ETTİ

Elde edilen bilgilere göre Ömer Oğuz Keser, kendisine gelmesinin ardından polise verdiği ifadede olayın yaşandığı gün uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiği öğrenildi. Keser’in hastaneden taburcu olur olmaz Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

DEMİREL’İN CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Geçtiğimiz Cuma akşamı gece geç saatlerde uyuşturucu içmeye başlayan ve Cumartesi sabahının erken saatlerine kadar uyuşturucu içmeye devam ettikleri belirtilen Ömer Oğuz Keser komaya girerken, arkadaşı Osman Olga Demirel ise hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Demirel’in cenazesi ise ailesi tarafından teslim alınarak önceki gün memleketi olan Isparta’ya götürüldü.