Yeni Erenköy’de 16 yaşındaki kız arkadaşına içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen sigara içirdikten sonra kendisinden geçmesini sağlayıp tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklanan zanlı Ünal Mehmetoğlu, tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. 

Zanlı Mehmetoğlu ve 16 yaşındaki kızdan alınan kan örnekleri sonuçlarının polisin eline ulaşmaması nedeni ile  “Cinsel tecavüz” suçlaması ile hakkında soruşturma yürütülen Mehmetoğlu’nun tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Uyuşturucu verip vermediği araştırılıyor

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Okay Öğdü, zanlı Ünal Mehmetoğlu’nun 23 Ekim tarihinde Yeni Erenköy’de nenesine ait evin yatak odasında 16 yaşındaki kız arkadaşına içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan sarma sigarayı içirtip kendisinden geçmesini sağladıktan sonra genç kıza parmakları ile cinsel tecavüzde bulunduğunu anımsattı. Öğdü, genç kız ve zanlı Ünal Mehmetoğlu’ndan alınan kan örnekleri sonuçlarının henüz ellerine ulaşmadığını kaydetti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğine işaret eden Öğdü Ünal Mehmetoğlu’nun tutukluluk süresinin uzatılmasını talep etti.

Mehmetoğlu'na ek tutukluluk süresi

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cankay İnan, polisin başlattığı soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Ünal Mehmetoğlu’nun 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.