Gamze Baykur

Mağusa’da işlenen “kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” meselesi ile ilgili olarak aranan O.K. tespit edilerek tutuklandı. zanlının evinde yapılan aramada ise 9 Gr. ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, tahkikat maksatları bakımından 4 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

ARANIYORDU

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 9 eylül tarihinde Mağusa’da meydana gelen “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “kanunsuz uyuşturucu madde verme” meselesi ile ilgili olarak aranan zanlının, 12 Eylül tarihinde tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. zanlının evinde yapılan aramada 3 paket halinde 9 Gr. uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulunduğunu açıklayan Kavaz, zanlının konu maddeleri temin ettiği kişinin arandığını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten kavaz, zanlının 8 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4 GÜN TUTUKLU KALACAK

Mağusa Kaza Mahkemesi yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.